Először a kerékpárokat visszük ki

A legelső dolgunk a kerékpárok kivitele. Egyelőre egy-két hétre tervezünk, annak tudatában, hogy ennyi idő elteltével egészen biztos szükségünk lesz majd egy-két dologra, ami miatt haza kell majd jönnünk. Sajnos valószínűleg akkorra a fogorvosnál is lesz egy új időpontom, ha másért nem, akkor a beígért ideiglenes tömés kiszedése (és remélhetőleg helyette a végleges tömés) miatt.

Úgy gondolom, ha a tervezett 1-2 hetet kibírjuk, akkor egészen télig kint tudunk maradni. Télen aztán újabb erőpróba következik, ha azt is átvészeljük, akkor miért is jönnénk vissza?!

Szóval erre a rövid időre eléggé össze kell szedni az embernek a gondolatait, hogy miket vigyen ki, hiszen bár hosszútávra tervezünk, azért mindent nem akarunk egyszerre kivinni és csak a legszükségesebb holmikat vihetjük csak magunkkal első körben.

A legszükségesebb cuccokat kb. úgy képzelem el, mint amikor nyaralni megyünk. Ezen felül van még egykét apróság, valamint a legfontosabbak:

  • a kutyánk az ő cuccaival: fekvőhely, kutyatakaró, kutyatáp
  • kerékpárok, bicikli pumpa, javítózselé
  • vizes kannák, amiket odafele menet útközben megtöltünk az ivóvizes közkútból
Az első körben a bicikliket visszük ki, akkor a kutyánk még nem jön velünk. A tervek szerint vonattal megyünk, azután egy vadonatúj kerékpárúton fogunk tekerni, a természet lágy ölén. Miután megérkezünk a faluba, körülnézünk, felderítjük a majdani lehetőségeinket, mert a falu "központjában" eddig még nem jártunk, nem ismerjük a vásárlási lehetőségeket.

Holnap tehát reggel fogorvos, azután vonatra rakjuk a cangákat és felderítjük a falut! Az éjszakám valószínűleg nem lesz túl jó, de remélem, mind a fogorvost illetően, mind a felderítést illetően csak csupa jó dologról fogok tudni beszámolni! Írok majd a kerékpárok vonattal történő szállításáról, és az új bicikliútról is!

Megjegyzések