Találtunk egy magyar vizslát

A kutyusnak volt chipje, így szerencsésen hazakerült!

A tündérkének a szeme se áll jól. ...de arról szó sem lehet!
...pontosabban ő talált meg minket. Keressük a gazdáját.

Ma 10-11 óra körül Tordas (Öreghegyen) "találtunk" egy magyar vizsla fiút. Vagyis ő talált meg minket és nem tágít a kapu elől. A kutyasétáltatásból hazafele jövet egyszer csak itt termett, az utcában. A falu felől érkezett.

Jól ránk ijesztett, mert azt hittük, meg fogja enni Beiglit, valószínűleg csak egy légyottra fáj a foga, ő a Beiglire nem ételként gondol. :)

Beigli ugyanis tüzel. De mi nem szeretnénk kiskutyákat, úgyhogy ez a kapcsolat sajnos távkapcsolat marad...

A vizslának adtunk vizet, szomjas volt. sokat ivott, ez utalhat arra, hogy órák óta kolbászol, ill. lehetséges, hogy messziről jött. Bár nyakörve nincs, mégsem úgy néz ki, mint egy régóta kóborló kutya, mert a szőre csillog. Nagyon jól nevelt, és okos. szelíd kutyus, parancsra ül, marad, fekszik és pacsit is ad.

Különösebb ismertető jelét nem találtunk, fiatalnak tűnik, nem őszül és jó bőrben van. Sebei, sebhelyei nincsenek első átfutásra. A mellső lábainak egyikén a farkasköröm le van vágva, a másikon nincs. A kertünk előtt várakozik, chipet nem tudjuk, hogy van-e benne.

A mi kutyánk tüzel, így a kertbe sajnos nem tudjuk beengedni, autónk pedig nincs, így ez egy elég matt helyzet. A kutya jól van, adtunk neki enni, inni. Lassan este hét óra van, délelőtt óta itt van ez a drága. Azóta egyszer sem mozdult sehová, legfeljebb a kerítés mentén mászkál. Nagyon fáradt lehet, mert szunyókál az árnyékban.

Várjuk az eredeti gazdi jelentkezését, ill. kérjük őt, hogy írjon nekünk privátban a képernyő jobb felső sarkában található űrlapon keresztül és megadjuk neki a telefonszámunkat! A gazdi jelentkezéséig segítséget szeretnénk kérni valakitől, aki autóval el tudná vinni a kutyust a közeli menhelyre/állatorvoshoz, aki meg tudja nézni, van-e benne kutyachip.
Ééédes pofa!
Nagyon szófogadó, jó kutyáról van szó, kizártnak tartom, hogy ne keresné senki! Kérünk mindenkit, hogy ossza meg a posztot, hogy minél előbb hazajuthasson a kutyus. A napokban viharokat mondanak és jön az augusztus 20-i tüzijáték! Sajnos nincs lehetőségünk befogadni őt, mert nem tudjuk Beiglitől elzárni. Ha nem lesz eső, valószínűleg itt megvárja a gazdáját, de esőben nem tudjuk, mi lesz...

A kutyusnak volt chipje, így szerencsésen hazakerült!

Megjegyzések