Élelmiszer házhozszállítás falun

Attól függ, hol lakik az ember. Sajnos a Tesco itt nem szállít házhoz, csak a GRoby, ami nem lenne baj, hiszen eddig nem ismertük őket, de az 1600 Ft-os házhozszállítást nagyon sokalltuk.

Másik élelmiszer házhozszállítót viszont sajnos nem találtunk, így nagyduzzogva a GRoby-nál maradtunk. Egyáltalán nem bántuk meg! A GRoby időben érkezett, minden bontatlan volt, és friss. Igaz, két terméket nem tudtak hozni, mert elfogyott, de minden tétel az volt, amit rendeltünk, annyinak is számolták, amennyiért rendeltük.

A tejtermékek lejárati dátumától tartottunk egy kicsit, de nem volt lejárt termék a kiszállított termékek között. A kenyértől is nagyon féltünk, mert a mai kenyerek némelyike Tóth Gábor véleményével egyetértve a veszélyes hulladékkal egyenlőek.

Ennek ellenére a GRoby webshopban rendelt bajor parasztkenyér meglepően jó volt, határozottan mondhatom, hogy kellemesen csalódtunk. A kenyér friss volt, és finom. Íme:

Ez a bajor parasztkenyér jött házhoz
Átutalással fizettünk, de a ki nem szállított termékek árát készpénzben megkaptuk. Nagyon tetszett az is, hogy kaptunk egy kupont, amivel a legközelebbi rendeléskor nem kell a szállítást kifizetnünk - ez nagyon jó meglepi volt, mert most húzták a fogunkat, amikor az 1600 Ft-ot kaja helyett szállításra kellett kifizetnünk...

Összességében elégedettek vagyunk, és bátran ajánlom minden falusinak a házhozszállítást, mint szolgáltatást, egyedül a zöldség-gyümölcsökkel legyetek óvatosak - bár ilyesmit mi nem rendeltünk, mert azt szeretjük mi kiválogatni. :)