Motivációk: felesleges időráfordítások

Az ember fantáziája nem ismer határokat! Vannak dolgok, amelyek számomra érthetetlenek. Az alábbi képen egy kutyaürülék látható, melyet valaki nem tudott szó nélkül hagyni. Nem állítom, hogy nincs igaza, de azzal az időráfordítással, amit a "kiállított végtermékre" szánt, akár fel is szedhette volna a kutyagumit, hiszen ki tudja meddig kellett piszkálni a bottal, mire a doboz tetejére került.

Vele értek egyet, de mind a kreativitását, mind pedig az időráfordítást kamatoztathatta volna másra ahelyett, hogy kakit pakol, és közben a saját idegeit teszi tönkre a "kultúrlények" viselkedése miatt. Én úgy gondolom, ez tipikus városi hozzáállás. Hangsúlyoznám itt is, hogy tisztelet a kivételnek!

Kutya kaki

Sajnos hiába keresem, a másik képet nem találom, hasonló témában. Egy másik kerületben van egy utca, ahol "időszaki kiállításokat rendeznek" embersz_rból. Kézbesítői munkánk során tapasztaltunk egyet- s mást, így ez minket már nem lepett meg, de azt még mindig nem értjük, hogy miért lett a fél utca leszórva fertőtlenítő porral, mielőtt az emberi ürüléket eltakarították volna...