Gondoskodás a négylábúról: babaillatú kutyatakaró

Az új mosógéppel igazán tesztelgető kedvemben vagyok, ezért kifejezetten örülök, hogy kétféle mosószert is kipróbálhatok. Múltkor írtam a magnólia illatú mosóporról. A mosópornak nagyon finom magnólia illata van, de most kipróbáltam ugyanennek a márkának a folyékony változatát is. A gélnek teljesen más illata van. Azt hiszem, ha azt mondom, hogy 100% babaillat, sokak szívét melegség önti el!

A koszos kutyatörölköző mosás előtt
Kiskutyánkat nemrég műtötték egy nagyon csúnya daganattal. Mostanra úgy néz ki jól van, de sokat pihen, amit nem is bánunk, mert szeretnénk, ha tavaszra már makk egészségesen élhetné meg az első vidéki tavaszt a madárcsicsergéssel, és a virágzással.

A műtét után Beigli nagyobb törődést igényel, hiszen kb. 20 cm-es vágás volt összevarrva a pocakján, amit tisztítani kellett. Ezt ő eddig nem tudta elvégezni, mert csak tegnap került le róla a parabola, vagyis a kutyagallér. A seb miatt igyekeztünk az átlagosnál tisztábban tartani a fekhelyét, és a takaróival együtt az új mosószerrel mostuk ki a cuccait.

Használatban a kutyatörölköző
Van neki egy kutyatörölközője is, azzal szoktuk séta után megtörölni a kis testét, és a mancsait. A jelenlegi esős időben gondolom nem kell ecsetelni, hogy nézett ki ez a törölköző, de most kimostam a mosógéllel és eltűnt minden piszok belőle.

Az eredményes mosás mellett kutyánk biztonságának megteremtését ez a babaillatú mosógél koronázta meg, ami a tökéletes, meleg, biztonságot jelentő otthon érzetét kelti bennünk, amint a babaillat közepette a takaróba bugyolált, most már nyugodtan alvó kutyánkra pillantunk.

A babaillatú kutyatörölköző a mosás után
Ilyen kutyatörölközőt egyébként itt lehet venni, ahhoz pedig, hogy babaillatú legyen akár a kutyatörölköződ, akár a ruháid, használj Bonux Active Fresh folyékony mosógélt! Persze a kutya takaróinak és törölközőjének mosását nem szabad túlzásba vinni, mi a leggyakrabban mosószer nélkül, vagy enyhébb illatú mosószerrel öblítjük ki ezeket a textileket.

A mosógélt ajánlom mindenkinek, aki hosszan tartó babaillattal szeretné átitatni a lakástextileket, és/vagy a ruhákat. El tudnék képzelni egy szekrény illatosítót, vagy légfrissítőt is ugyanezzel az illattal...

Megjegyzések

Foglalj helyet nálunk!

Booking.com