Végre olyan frissek a ruháim, mint kislány koromban!

Emlékszem, amikor kislány voltam, és elővettem az frissen mosott ruháimat a szekrényből, mindig jó illatuk volt. Főleg a kedvenc tornadresszemnek volt hosszan tartó, finom öblítő illata, de a friss ágyneműbe bújni is mindig nagyon jó élmény.

Sajnos ma már az öblítők illata alig marad meg a textileken, mindegy, hogy milyen márkát választasz, a friss ruha illat maximum egy óráig tart, miután a mosott ruha megszáradt. Ennek egyik oka, hogy mindenki az olcsó mosószert keresi, ami nem mindig a legjobb minőség.

Egyre többen vásárolnak használt ruhát is, amin mosás után jó volna a friss illatot érezni, csakúgy, mint a kedvenc ruháinkon. Jó volna, ha a kimosott ruhák által az ember ugyanazt a gondoskodást érezhetné, mint gyermekkorában, amikor édesanyánk keze által volt puha, és jó illatú a takaró, vagy épp a legszebb pulóverünk.

Mi nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert három különböző lépés vitt közelebb ahhoz, hogy ezt a rég elfeledett érzést ismét magunkénak tudhassuk. Azzal, hogy vidékre költöztünk, nekem az egyik legnagyobb álmom vált valóra: odakint, a friss levegőn teregethetem ki a frissen mosott ruháinkat!


A mosópor, ami mellé nem kell öblítőt is vásárolni!
Ez tényleg nagyon sokat jelentett nekem! A következő lépés a mosás nyújtotta örömök felé az volt, hogy nagyon kedves ismerőseinknek köszönhetően vidékre költözésünk után fél évvel végre mosógéppel moshatok. Nem panaszkodtam a kézi mosásra sem, de azért télen, a vastagabb ruhákat nehéz vezetékes víz nélkül tisztán tartani, nem beszélve az ágyneműkről, törölközőkről, stb.

Szóval kaptunk egy keverőtárcsás mosógépet, ami jelenleg az egyik legféltettebb kincsem, sosem gondoltam, hogy így fogok örülni egy mosógépnek! Géppel természetesen sokkal alaposabban lehet kimosni a ruhákat, így egész más volt a frissen mosott ruha, mint a kézi mosás után. Végül pedig egy termékteszt keretében rátaláltam egy olyan mosóporra, aminek isteni finom illata van, és sokáig megmarad a ruhán, így a használatakor akár meg tudom spórolni az öblítő árát!

Végre egy mosószer, aminek kulturált, praktikus kupakja van!
A fenti képen látható mosószerek közül a papír dobozos mosópornak nagyon finom magnólia (liliomfa) virág illata van. Régebben kaptam egy Magyarországon nem forgalmazott kézkrémet, azóta keresem azokat a termékeket, amik ennek a virágnak az illatával készülnek, így nagyon örültem ennek a mosópornak. Igaz, a kézkrém illatához nem hasonlít, mégis isteni, friss illatot árasztanak a vele mosott ruhák, és ami a legfontosabb, hogy sokáig!

Nagyon örültem a magnólia illatú mosópornak, de a műanyag flakonos, folyékony mosógél azt is űberelte, amikor a kutyacuccok mosásakor babaillat járta át a házat! A két mosószer hatékonyságáról különösebbet nem tudok írni, teszik a dolgukat, ahogyan kell, meg vagyok velük elégedve! Már csak a tavaszt várom, hogy a Bonux illatától friss, tiszta ruháink a szabad levegőn száradhassanak meg.

Mostantól tehát újra kislánynak érezhetem magam, mert amellett, hogy a ruháink finom, friss illatúak, ezekkel a mosószerekkel mind a mosás, mind pedig a teregetés kifejezetten élményt jelent számomra!

Megjegyzések

Foglalj helyet nálunk!

Booking.com