A Family Frost vidéken

A Family Frost szolgáltatása vidéken egyszerűen nevetséges. Nem is álmodtam volna, hogy feljönnek a hegy tetejére, mégis egy éve minden vasárnap halljuk, a jellegzetes dallamot, amikor az autó a közelben jár.

A baj csak az, hogy a hegy tetején minden visszhangzik, nem igazán lehet betájolni, hogy merről jönnek a hangok, így azt sem tudjuk megítélni, hogy melyik irányban találjuk meg a fagyis autót.

Mivel itt 2 km-en belül nincs semmilyen élelmiszerbolt, és ami odaát van, az is a hegy aljában, ezért kifejezetten jól jött volna a kánikulában egy hűsítő jégkrém, még ha házhoz nem is hozza el az autó, csak valameddig. De egyszerűen lehetetlen elérni a fagyis kocsit.

Tavaly a legnagyobb melegben, a hőségriadó ideje alatt pattant bringára Thomas, hogy elkapja a Family Frost autót, de hiába minden izzadságcsepp, fagyi nélkül, szomorúan jött vissza.

Ma megint megpróbálta, engem akart meglepni az első meleg tavaszi napon egy kis nasival, de megint hiába tekert, mert megint elment az autó, mielőtt csak láthatta volna. Csak a hangját halljuk, még látni se láttuk soha idefent.

Írtam egy levelet is már nekik, hogy feljönnek-e ide, de nem kaptam választ. Ezek szerint ők megengedhetik maguknak, hogy ne válaszoljanak az érdeklődő levelekre. Erre már igazán nem lehet mit mondani. Macska egér játék. Többé nem fogjuk keresni őket, nem fogunk könyörögni azért, hogy igénybe vehessük a szolgáltatásukat!

Ahogyan az Internetet is megoldottuk a Telekom nélkül, a fagyit is meg fogjuk oldani Family Frost nélkül: vettünk egy botmixert, amivel isteni fagyikat fogunk csinálni! Mi Telekomból és Family Frostból köszönjük, nem kérünk!

Neked mi a véleményed a Family Frostról?

Megjegyzések