Pocket-Cofee: kukacos volt a kávés csokoládé

Régebben már kóstoltuk a Pocket-Cofee csokit, amiről bevallom, én a csomagolása alapján azt hittem, hogy kávé ízesítő. Gondoltam, micsoda menő cucc: csak leharapod a csoki sarkát, a tartalmát beleöntöd a kávédba, a csoki pedig a fantáziánkra van bízva: elmajszolod, vagy belecsempészed a kávédba, és hagyod beleolvadni. Így jár, aki nem olvassa el, mit eszik-iszik meg!

A "zsebkávé" ugyanis nem véletlenül kapta ezt a nevet, hisz valódi kávéval van töltve! Nem kell kávé hozzá, a csoki maga a kávé és az édesség egyben! Itt jelezném, hogy a kávéba belerakva nem érdemes elpazarolni, mert magában finom, a kávéba rakni pedig semmi értelme!

Nemrég szerettük volna kényeztetni ízlelőbimbóinkat a kávés csokoládéval, de amit abban találtunk, azt nem fogod elhinni!

Kukac a csokiban

Ahogy Gombóc Artúr, mi is nagyon szeretjük a csokoládé minden formáját, vagyis a:

"kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon."

...de nem szeretjük a kukacos csokoládét! Sajnos a nagy izgatottság és az örömünk hamar elszállt, amikor a csokikat kibontottuk, mert azok nem csak ehetetlenek voltak, de a csokik mindegyikéből egy-egy kukac vigyorgott ránk cinikusan, hogy "erről lemaradtál, tesó!"

Akinek van hozzá gyomra, videó is van. A videó itt nézhető meg.
Nagyon szomorúak voltunk, hisz amikor az ember csokoládéval kényeztetné magát, akkor nem csak az a pár perc okoz neki örömöt, amíg az édességet elfogyasztja, hanem a nassolást megelőző néhány óra is, amíg izgatottan gondol arra, hogy van itthon csoki, és nemsokára megesszük. De egy kukacos csoki látványától minden izgalomban telt idő értelmetlenné válik...

Vidékiként különösen kellemetlen a dolog, hisz budapesti ex-lakhelyünkkel ellentétben itt nincs lehetőségünk "leszaladni a boltba" egy másik csokiért, innen a bolt 2-3 km, és nem is mindig van nyitva...

Emiatt itt, fent a hegyen nehezebben viseli az ember az ilyesmit, mi elkeseredettségünkben megkerestük a gyártót, hogy hogyan lehetséges ez?! Nem vádoltuk őket semmivel, de tényleg kíváncsiak voltunk. A válaszukat meg fogom osztani itt, a függetlenül blogon.

Megjegyzések