Praktiker Black Friday: hiányos fabrikett csomagok

Ma megérkezett a Black Friday napi Praktiker rendelésünk harmadik része. Már meg sem lepődöm azon, hogy a négy kifizetett termékből hármat sikerült küldeniük, ismét reklamálnunk kell, amiért a kerékpár kitámasztó kimaradt a csomagból. Megjegyzem előre kifizettem...

Ennek kapcsán telefonáltak még a rendelést követő pár nap múlva, hogy a kitámasztót törölnék a megrendelésemből, mert nem találják. Abban egyeztünk meg a hölggyel, hogy még futnak egy kört az ügyben, aztán visszahív. Nem hívott. A rendelésből közben törölték a terméket, az ára még a Praktikernél van, amit már szóvá is tettem, mielőtt elfelejtődne...

A csomagról annyit tudtunk, hogy a Praktiker átadta a futárnak, de azt nem, hogy mikor jön. A kiszállítás napján, azaz ma reggel hívott a futár, hogy jön. Még jó, hogy itthon voltunk!

Nem irigylem most a futárokat Black Friday után, Karácsony előtt! Úgy érzem, a házhozszállítás virágkorát éljük, most haraptak csak rá az emberek ennek a szolgáltatásnak az ízére!

Na de lássuk a csomagot! Ezúttal le a kalappal, egy hibátlan csomagot vettünk át a Raben Hungary futártól.

Boldogan konstatáltuk, hogy a tűzifa sztorit is beleértve a negyedik alkalommal végre egészben érkezett a csomag és talán a belseje sem sérült, vagy hiányos, ahogy eddig.

De ne ítéljünk elsőre! A szép külső ki tudja milyen belsőt rejt a korábbi első és második csomag után?! Kibontottuk hát a csomagot, és nem ugrott ki a krampusz (December 5-e volt éppen), meglepődtünk, hogy az eddigiekhez képest milyen szépen volt csomagolva a termék és meg is volt minden. (Persze a korábban említett kerékpár kitámasztót leszámítva, amit azóta sem utaltak vissza.)

Már a fabrikettben se lehet bízni?


Persze korai volt az öröm! Ez a csomag már túl szép volt, hogy igaz legyen! A három csomag fabrikett mindegyikének közepéről hiányzott egy-egy fél darab brikett. Nem hittünk a szemünknek! Hogy ennyi panasz után még tényleg képesek voltak ezt is megcsinálni?!

Szerintem a kép önmagáért beszél, de készítettünk videót a kicsomagolásról!
Ami nekem a legszomorúbb, hogy mind a négy alkalomból más és más Praktiker áruházból érkezett csomag. Az első, a hálós tűzifa Győrből érkezett. A második, ahol a hiányos csomagot kaptuk, az esztergomi Praktikerből jött. Elázott csomagjával sajnos Zalaegerszeg sem nyerte el a bizalmunkat, a képen látható hiányos fabrikettet pedig a miskolci Praktikertől kaptuk.

A győri Praktiker mentségére szóljon, hogy ők a problémás tűzifa kapcsán időközben kártérítettek minket, hamarosan ezt is meg fogom írni!

Most, hogy az utolsó csomagot is átvettük, van egy kifizetett, de meg nem kapott nyújtófánk és egy kerékpár kitámasztónk, ezenkívül a tucatnyi panasz, amik közül a fabrikettest még csak most fogom nekik megírni!