Reflektorfényben a kerti wc: az igazi zseblámpa

Ittlétünk egyik gócpontja a Pesten megszokott angol WC után talán érthető módon a kerti budi. Szerintem a mai korban ember nincs aki szeretné, hogy a hátsójától másfél méterre úszkáljanak a kulabák. Mi sem szeretjük! De ennyi áldozatot megér, a vidéki nyugalom, szóval eszem ágában sincs panaszkodni, épp ellenkezőleg!

Kerti wc világítás nőknek


Temérdek megoldás létezik a kerti toalett világítására, mi eddig csak az elemmel működő, régi típusú (nem ledes) zseblámpát használtuk és a modernebb, falra ragasztható ledes megoldást is kipróbáltuk. Ez utóbbi nagyon tetszett, de sajnos a ragasztó elengedett. Nagy öröm volt számunkra, hogy a lámpánk nem odalent landolt!

A napelemes megoldások is tetszenek, néztük már Ebay-en, 2-3ezer forintért lehetne venni valami napelemes megoldást, de én azt hiszem, hogy ennél sokkal jobb megoldást találtam!

Az igazi zseblámpa
A fali lámpa már a múlté!

Az igazi, hamisítatlan zseblámpa


Aki a zseblámpa néven forgalmazott zseblámpát feltalálta, ő "csak azt" a zseblámpát találta fel. Én viszont feltaláltam a valódi, hamisítatlan zseblámpát, ami 100%-os biztonsággal garantálja, hogy nem pisilsz mellé! Csak oda világít, ahová kell, ezért abszolút gazdaságos és praktikus! :D

Ehhez a zseblámpához két hozzávaló szükséges: egy okostelefon (szerintem ezt kitaláltad!) és egy kenguruzsebes pulóver, avagy póló. Először azt gondoltam, hogy a forradalmi találmányom mégsem olyan jó ötlet, mert kenguruzsebest csak télen hordanak. De rájöttem, hogy a kenguruzseb ujjatlan pólóra is rávarrható! A zseb ezer minden másra használható és gyakran hiányzik a ruhákról! ;)

Szerintem a kenguruzsebes ruhák gyártói maguk sem tudják, hogy milyen hiánypótló megoldást nyújtanak a kerti budikat használó vidéki társadalom számára! Éljen az igazi zseblámpa és éljenek a kenguruk, akik ötletet adtak a kenguru zsebes pulóverhez! Éljenek a kenguruzsebes pulóverek gyártói, akik lehetővé tették, hogy a kerti budin ne pisiljünk mellé!

Végül pedig éljenek az okostelefonok is! Hiszen használatukkal a kifogyó wc papír jelenet mellet egy újabb paralehetőséget nyújtanak a gyanútlan polgárnak, aki az éj leple alatt próbál 5%-os töltöttséggel csokizni! :D