A Telekom visszafizeti a Txtr Beagle e-book olvasók árát

A Telekom ismét nagyot alkotott! A televíziós reklámjukban Európa szintű Internetet ígérnek:
Összekötjük Európát. A Telekom európai szupergyors Internet hálózatának fejlesztése itthon is elkezdődött. Év végégi több, mint kétmillió otthonba visszük el nemzetközi szintű szolgáltatásunkat. 
...de Tordason több, mint egy hónapon keresztül nem tudták megoldani nálunk az Internet szolgáltatás bekötését. Ez sem volt semmi, de amit most csináltak, az minden olyan vevőt érint, akinek Txtr Beagle e-book olvasója van!



A Txtr Beagle e-book olvasó

Évekkel ezelőtt beharangozták, hogy lesz egy extra olcsó e-book olvasó, ami kicsi és aranyos, ám semmi mást nem tud, csak e-könyvek olvasására használható. Sokan örültünk ennek és vártuk az extra olcsó, "butácska", de hasznos kütyü megjelenését. Akkor ugyanis még nem lehetett kapni...

Aztán a Txtr Beagle egyszer csak bekerült a Telekom kínálatába, ám a beígért 10 eurónak megfelelő 3000 Ft helyett közel húszezer forintért lehetett megvásárolni. A figyelmetlen vevők csak utólag, a vásárlást követően szembesültek azzal, hogy a Txtr Beagle olvasóra e-könyvet csak és kizárólag fizetett szolgáltatásként lehet feltenni, és azt is kizárólag a Telekom e-könyváruházából.

Szép kis pofon, de ez még semmi!

Mostantól a Txtr Beagle e-book olvasók hivatalosan is hasznavehetetlenek

A Magyar Telekom Nyrt. hírlevélben tájékoztatja a hírlevélre feliratkozókat, hogy az említett Txtr Beagle e-book olvasókra 2015. október 31-étől nem lehet majd könyvet feltölteni, így azok használhatatlanok lesznek.

A változás oka, idézem:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy partnerünk oldalán történt okok miatt a Telekom txtr e-könyv áruház október 31-én bezár, ezzel egyidejűleg a ’txtr applikáció, valamint a ’txtr weboldala is elérhetetlenné válik.
Vagyis az olvasóra október 31-ig feltöltött könyveken kívül soha semmit nem lehet majd feltölteni a jövőben, hiszen a készülék feltöltéséhez szükséges e-könyváruház, vagyis a weboldal és az alkalmazás is megszűnik.

Mivel ez a készülék ellehetetlenítését jelenti, így a cég kénytelen visszafizetni minden vásárlójának a Txtr Beagle e-book olvasó árát, amennyiben a vásárló ezt igényli:
Magyar Telekom Nyrt. a Beagle e-könyv olvasóval rendelkező ügyfeleknek az olvasó vételárát igény esetén visszatéríti.
Vagyis kedves olvasó, aki erre a blogra tévedtél, 2015. október 31-ig ezen a linken tudod jelezni az igényedet! Mindenkinek őszinte részvétem!

Megjegyzések

  1. Szia, ha neked van egy, megvenném.

    VálaszTörlés
  2. Szia, ha neked van egy, megvenném.

    VálaszTörlés
  3. Szia Balázs! :) Köszönöm az érdeklődésed, de sajnos én már 1-2 évvel ezelőtt túladtam rajta, mert nem volt hozzá való telefonom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Foglalj helyet nálunk!

Booking.com