Ötletadóink

Beigli kutyánk szabadsága is ösztönzött...
Saját linket nem ér kirakni ide, tudom. De Beigli kutyánknak van egy több, mint tíz éves weboldala, ami által nagyon sok tapasztalatra tehettünk szert mind a kutyázást illetően, mint sok egyéb más kapcsán. Beigli nagyon nagy szerepet játszott a döntésünkben, nélküle talán még mindig Budapesten lennénk. Ha úgy gondolod, nézd meg Beigli weboldalát!

Két világ közt
Van, aki még messzebb kívánkozik Budapestről. Igaz, ők csak pár évre költöztek ki külföldre, suli miatt, de ők is a kiköltözés bonyodalmairól írnak többek között, csak ők Skóciából. Kedves barátaink ők, szeretettel ajánljuk a blogjukat!

Hakapeszti fotós naplója
Egy nagyon kedves fotós ismerősünk, a "Békakirálynő" weboldala. Ő legalább annyira szeret fényképezni, mint mi, csak ő tud is. Sokat jár a természetbe, így hasonló az érdeklődési körünk, de a webes okosságokban is gyakran segítünk egymásnak. Aki a békákat szereti, feltétlen látogassa meg a weboldalát, de mindenki más is, aki szép és érdekes fényképeket szeretne nézegetni. Eszti fotós, webes munkát is vállal, kukkants be hozzá!

A Kondor Túra Társaság kalandjai
Mindig is tisztelői voltunk a kalandoroknak. Ezen a weboldalon olyan túrákról lehet beszámolókat olvasni, amilyenről mi csak álmodhatunk. Nekünk nincs jogosítványunk, és nem is tervezünk ilyesmit, viszont azokra a helyekre, ahová György jár Brigi kutyájával, így- vagy úgy, mi is szívesen elmennénk. Nem tudom, van-e találóbb szó arra, ami miatt szimpatikusak ők nekünk, mert szinte példaképként tekintünk rájuk. Olvass bele a kalandjaikba!

Itt hamarosan további linkek fognak sorakozni.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése